MAATWERK HORREN
VAN TOPKWALITEIT

WIJ KOMEN METEN EN INSTALLEREN AAN HUIS
DAT BETEKENT ALTIJD EEN PASSEND PRODUCT!

Uw woning of bedrijfspand kan geheel insectenvrij worden gemaakt met slechts vier producten. Door ons assortiment te focussen op slechts deze vier producten, is brabanthorren.nl in staat u de beste service en prijs te leveren. Alle producten zijn in elke gewenste RAL kleur leverbaar.

Uiteraard kunnen wij alles uit het gehele assortiment van KeJe leveren. Onze adviseurs komen graag langs om u van het beste advies te voorzien.

Plissé hordeur

v.a. € 339,-

Het geplisseerde horrengaas in samenspel met de strakke profielen geeft deze hor een strakke en moderne vormgeving. Doordat het horrengaas zichzelf opvouwt in de cassette bij het sluiten van de hor, werkt deze hor ruimtebesparend omdat er geen draairichting aan te pas komt. Hij wordt gemonteerd zonder te boren of te schroeven.

Geschikt voor:

  • Tuindeuren
  • Schuifdeuren
  • Naar binnen draaiende deuren
  • Naar buiten draaiende deuren

Vaste raamhor plissé

v.a. € 215,-

Met behulp van een vaste raamhor plissé kunnen ramen probleemloos tijdens de warme zomerdagen worden opengezet. De vaste raamhor plissé is voornamelijk geschikt voor dakramen of naar buiten draaiende ramen. Deze is ook te bestellen in combinatie met een verduisterende plisséstof. Neem hiervoor contact met ons op.

Geschikt voor:

  • Dakramen
  • Naar buiten draaiende ramen

Inzethor

€ 85,- ongeacht maatvoering!

De inzethor is eenvoudig in de raamopening te klemmen, wat schroeven of boren overbodig maakt. Inzethorren zijn bij uitstek geschikt voor houten- of kunststof draai- kiepramen.

Geschikt voor:

  • Houten draai- kiepramen
  • Kunststof draai- kiepramen
  • Naar binnen draaiende ramen

Klemhor

€ 99,- ongeacht maatvoering!

De klemhor klemt zich vast achter het kozijn met behulp van stalen klemmen. Hierdoor is het vast schroeven of boren overbodig. De klemhor is met name geschikt voor zogenaamde verhuisramen of aluminium draai- kiepramen.

Geschikt voor:

  • Verhuisramen
  • Aluminium draai- kiepramen
  • Naar binnen draaiende ramen

STOP DE INSECTEN OM BINNEN TE KOMEN!


Je zit gezellig op de bank, genietend van een rustige avond thuis. Maar plotseling wordt de stilte doorbroken door een irritant gezoem. Je kijkt om je heen en ontdekt een zwerm vervelende insecten die door je huis heen zoemen. Je probeert ze weg te jagen, maar ze lijken altijd terug te komen, waardoor je niet kunt ontspannen of goed kunt slapen.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem: horren. Met horren voor je ramen en deuren kun je ongewenste insecten buiten houden, terwijl je toch van frisse lucht kunt genieten. Of het nu gaat om muggen, vliegen of andere vervelende beestjes, een hor vormt een effectieve barrière die hen buiten houdt, zodat jij in alle rust van je huis kunt genieten.

Met onze ruime keuze aan horren, variërend van traditionele horren tot moderne, op maat gemaakte oplossingen, vind je zeker de perfecte match voor jouw huis. Neem contact met ons op zodat wij snel bij u langs kunnen komen om u van dit gezoem af te helpen.